2009. november 3., kedd

Ez is Spájzomban van

Végül is egy Spájzban ottfelejtett könyvek és kedves emlékek is lehetnek. Lehet, hogy ide csak főzni kellene, vagy lehetne ,de eszembe jutott egy két dolog.

Imádok utazni.Ott lenni, két nap után helybelinek lenni és csak úgy DNS módjára belefeledkezni a helybe. Nem is olyan régen Egyiptomban jártunk és nem nagyon akaródzott hazajönnöm onnan. Talán az emberek, talán az ételek és leginkább talán a jó idő miatt. Gyorsan felsorakoztattam magamban az összes érvet amiért nekem állandóan nyaralnom kellene, vagyis inkább olyan helyen élnem ahol folyamatosan jó idő van. Engem a tél megesz , szétrág, fagyaszt, bekorlátol. Egyedül talán a Karácsonyt tudom élvezni, de azt sem nagyon (bocsánat ,ha most valakit megbántottam). Bezzeg a meleget és a tengert azt nagyon. Nem országot váltanék, hanem a mi kis parányi hazácskánkat áthúznám pár szélességi és hosszúsági fokkal lejjebb.

No de sebaj,itt élünk és ezt kell szeretni. Már számolom visszafelé a hónapokat amikortól újra tovább süt a nap és kint ülhatünk egész este egy teraszon, vagy bárhol ahol nem fagyunk össze, mint most

2 megjegyzés:

  1. Olyan nagyon egyetértek. Én is a meleget szeretem, csak tavasztól-őszig érzem igazán jól magam. Viszont örülök, hogy újra írsz.

    VálaszTörlés